Project Description

Utbyggnad av den externa hissen montering tillsammans med de delar av tryck avlastningssystem förhindra opacitet av vertikala och horisontella utrymningsvägar i byggnaden hög (W)-för hela byggnaden av pärlan i Östersjön sanatorium i Kołobrzeg. Den till synes enkla konstruktionen krävs tillämpning av många komplexa konstruktionslösningar, dvs. En stiftelse platta med armerad betongpålar, ansluta de konstruerade och befintliga stål tejp golv (Płaskownikami) till hela djupet av byggnaden (ca. 14m). Utveckling av komponenter i anti-hypertoni systemet på grundval av en inventering av alla utrymningsvägar i objektet. Det var också nödvändigt att analysera hela byggnaden för lokalisering av kanaler, klaffar och överföringar, luft enheter i anläggningen, vars användbara område är nästan 13000. M2!. Sådant ventilationssystem har inte en TVP i Szczecin, som därför inte kunde användas vidare.